skip to Main Content

Je WordPress onderhoud uitbesteden?
Start Sterk houdt je website in topconditie!

WordPress onderhoud

Het is als ondernemer belangrijk dat je website altijd online is voor je bezoekers. Daarom is het belangrijk dat je website goed wordt onderhouden. Heb je hier geen tijd voor? Weet je niet hoe je het onderhoud het beste kunt aanpakken? Of heb je geen idee hoe je een probleem op je website moet oplossen? Laat je WordPress website up-to-date houden door Start Sterk. Wij zorgen dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de technische aspecten van je website. Zo houd je tijd over voor andere belangrijke zaken.

Wordpress onderhoudspakket

Waarom is WordPress onderhoud zo belangrijk?

Als je beschikt over een website op basis van een WordPress CMS, is het belangrijk om deze goed up-to-date te houden. De WordPress plugins en thema’s worden regelmatig bijgewerkt. De updates bevatten niet alleen functionele verbeteringen, maar ook beveiligingsupdates.

Als je te lang wacht met het updaten van je website zal je merken dat bepaalde onderdelen minder goed gaan functioneren, niet meer zijn te bewerken, of erger nog; helemaal niet meer werken. Dit maakt je website kwetsbaar voor zogeheten malware, waardoor je website eenvoudig kan worden gehackt. Je WordPress website maandelijks laten onderhouden is dus belangrijk voor de kwaliteit en beveiliging van je website.

Interesse? Neem direct contact op!
Wordpress updates

Haal voordeel uit je website door gebruik te maken van de nieuwste technieken. De updates voor je website bevatten vaak belangrijke nieuwe functies en zijn voorzien van de laatste veiligheidsupdates. Door updates regelmatig te laten uitvoeren, blijft je website veilig voor hackaanvallen.

Backups

De content op je website is ongetwijfeld erg belangrijk voor je bedrijf. Het is zonde als dit verloren zou gaan, niet te denken aan de tijd die je hiermee kwijt bent. Dan is het fijn om een backup te hebben, voor het geval dat dit toch gebeurt. Wij maken dagelijks backups van je website en database, zodat deze snel kunnen worden hersteld als dat onverhoopt nodig mocht zijn.

Veiligheidscheck

Je website wordt dagelijks gecontroleerd op de aanwezigheid van malware. Deze software probeert de bezoekers van je website te infecteren met virussen, of kan deze doorsturen naar websites met malafide content.

Prestatie

Om je website optimaal te laten presteren, zorgen wij ervoor dat je website snel blijft. Daarvoor is het belangrijk om regelmatig je database te optimaliseren. Hiermee wordt overbodige data verwijderd en blijft je website, door regelmatige optimalisatie, een topsporter!

Verwijderen SPAM

Als je een reactiemogelijkheid op je website hebt, zul je gemerkt hebben dat hier regelmatig SPAM op binnenkomt. Het is onderdeel van onze service en support diensten om deze berichten regelmatig voor je te verwijderen, zodat je website schoon blijft.

Nulmeting veiligheid

Als je besluit om je WordPress onderhoud uit te besteden, doen we te allen tijde een eenmalige nulmeting. Dit doen we om de conditie van je website te bepalen en is onderdeel van het onderhoudsabonnement.

Wat kun je verwachten van ons WordPress website onderhoud?

Wil je voorkomen dat ook jouw jouw website straks een van de velen wordt die niet meer te redden valt, maar heb je geen tijd om je zorgen te maken om je website? Dan kun je ervoor kiezen om je WordPress onderhoud uit te besteden. Wij nemen dan al het technisch onderhoud van je over in een onderhoudsabonnement. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en dat alle nieuwe updates vlekkeloos worden geïnstalleerd. Na het uitvoeren van een update controleren we je website, zodat deze blijft werken. Is er iets misgegaan? Dan lossen wij dit voor je op. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere zaken voor je website, zoals SEO, het maken van een webshop en nog veel meer.

Wordpress Onderhoudspakket "Extra Sterk"
€12,50*
per maand
 • WordPress updates (alle updates)
 • WordPress plugin updates (excl. Premium plugins)
 • Opschonen Spam
 • Database opschonen – Houdt je website in topvorm
 • Wekelijkse Back-ups
 • * Prijs is exclusief 21% BTW

WordPress onderhoud uitbesteden? Vul dan snel onderstaand formulier in!

  Naam *
  E-mailadres *
  Telefoon *
  Website: *
  Aanvullende informatie

  Back To Top