More share buttons
skip to Main Content

Website verbeteren? Je kunt het ook zelf!

DEEL

Wil jij je website verbeteren, maar weet je niet hoe?

Check dan snel onze tips en ga snel zelf aan de slag met je site!

Website verbeteren je kunt het ook zelf
Het is als ondernemer lastig om continue op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de online wereld. Toch is het verstandig om je website wel up-to-date te houden. Daarom verzamelen wij de belangrijkste tips en tricks voor je, en kun jij eenvoudig en effectief je website verbeteren.

WordPress

Alle tips die wij geven op ons blog zijn eenvoudig toe te passen op je eigen website. Voor sommige tips is het noodzakelijk om te beschikken over een website die gebouwd is in WordPress. WordPress is bij voorbaat erg zoekmachine vriendelijk, en het biedt talloze mogelijkheden om je site eenvoudig uit te breiden of te verbeteren.

Plugins

In ons blog zullen wij regelmatig bepaalde plugins uitlichten en aanraden. Alle plugins die wij aanraden zullen jouw website verbeteren.

Vraag maar raak!

Om een goed beeld te krijgen van wat jij als ondernemer belangrijk vindt voor jouw website, willen wij je graag vragen om input te leveren. Wat wil jij van ons weten? Voedt ons door je vraagstukken achter te laten in het commentaarveld hieronder. Je medewerking wordt zeer op prijs gesteld!

DEEL
Back To Top