skip to Main Content

Van startende tot ervaren ondernemers.
Met onze frisse en creatieve kijk bouwen wij jouw perfecte website!

Website laten maken

Als startende ondernemer kan een eigen website helpen je klantenbestand uit te breiden. Start Sterk in Breda kan je hierbij helpen. Draai je als MKB’er al jaren mee en wil je het internet succesvoller inzetten voor de ontwikkeling van je bedrijf? Ook dan kunnen wij je verder helpen. Met onze frisse en creatieve kijk bouwen wij een passende nieuwe website voor je bedrijf. Een unieke uitstraling kan het verschil maken voor een potentiële klant om wel of niet met jouw bedrijf te gaan samenwerken.

Webdesign Eindhoven

Nieuwe website laten maken voor je bedrijf

In de groeiende digitale wereld waarin we leven is een eigen, professionele website niet meer weg te denken. Het is dé manier om je bedrijf te profileren. Het is je digitale visitekaartje. Een website moet professioneel, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en aansprekend zijn. Maar hoe doe je dat? Een responsive ontwerp, juiste teksten, een gebruiksvriendelijk CMS… het zijn een paar aspecten die hierin erg belangrijk zijn. En hoe zorg je ervoor dat je website online vindbaar wordt? Hoe pas je SEO juist toe? Onze professionals beantwoorden al je vragen en zorgen voor een website die bijdraagt aan het bereiken van je organisatiedoelen.

We ontwerpen een unieke en creatieve website die bezoekers verleidt met een sterke vormgeving, goede communicatie en gebruiksgemak. Of je nu net gestart bent met je bedrijf in Breda of al jaren meedraait, wat je bezoekers ervaren op je website is doorslaggevend voor je succes. Onderschat dus nooit het belang van een professionele en goed werkende website.

Interesse? Neem direct contact op!
Peter

"Sander heeft voor mij al twee websites ontworpen. Door zijn creativiteit is hij in staat zeer duidelijke en klantvriendelijke sites te ontwerpen. Ook het ontwerpen van flyers en ander reclamemateriaal gaat hem goed af. Ik kan een ieder aanraden van zijn creatieve kwaliteiten gebruik te maken. Daarnaast is mijn ervaring dat hij snel en accuraat reageert op vragen en/of opmerkingen."

Peter van Weezel
Jorrit Nieuwenhuis

Ik heb bij het opzetten van mijn website veel gehad aan de creativiteit en professionele kennis van Sander. Zeer toegankelijk en heb hem grotendeels voor het design de vrije hand gegeven. Dat is zeker een aanrader om te doen, ik ben uitermate tevreden met het resultaat. Ook de service die hij biedt bij het onderhouden van de website en bij simpele vragen is buitengewoon goed. Zeker mede dankzij de inzet van Sander ben ik Sterk Gestart met mijn bedrijf en is mijn presentatie naar de buitenwereld dik in orde.

Jorrit Nieuwenhuis
Ken De Keizer

Sander is een klantgedreven creatieveling. Met zijn unieke visie op vormgeving heeft hij mij al meerdere malen weten te verbazen. Sander is iemand die uw bedrijf kan veranderen dankzij een lik digitale verf. Vanuit NL-XS leveren wij samen met Startsterk.nl hosting oplossingen welke dankzij de creativiteit van Sander opvallender zijn dan de ontwerpen van uw concurrent. Start Sterk is een betaalbare aanrader voor iedere startende ondernemer!

Ken de Keizer

WordPress webdesign

Onze professionals in Breda hebben een uitgebreid portfolio en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die gekoppeld zijn aan het CMS WordPress. Dit systeem biedt veel mogelijkheden voor een unieke en gebruiksvriendelijke website. Een aansprekend WordPress webdesign verhoogt de conversie. Je kunt bij ons gemakkelijk en voordelig je WordPress website laten maken. We richten de website geheel naar jouw voorkeur in.

Waarom een WordPress website laten maken?

Makkelijk in onderhoud
Beheer is gebruiksvriendelijk
Goede basis voor zoekmachine optimalisatie
Mobielvriendelijk
Gemakkelijke integratie met je social media kanalen

Cases. Bekijk onze projecten.

WordPress Onderhoud

De website is eenvoudig in onderhoud. Nadat de website door ons is gebouwd en online is gezet, kun je makkelijk zelfstandig je website bijhouden. Geen tijd om je website zelf bij te houden? Laat het onderhoud dan aan ons over. Al vanaf €12,50 per maand zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en dat alle nieuwe updates vlekkeloos worden geïnstalleerd.

Zoekmachine optimalisatie

Alleen een goed werkende website is niet voldoende om klanten te werven en klanten aan te zetten tot conversie. Daarom houden wij ons ook bezig met zoekmachine optimalisatie (SEO), internet marketing strategie en content marketing. Door gebruik te maken van een slimme linkstructuur en relevante online copywriting maken we van jouw website een krachtige marketingtool.

Back To Top