skip to Main Content

Je hele business online runnen of je winkel voorzien van een extra verkoopkanaal?
Met een creatieve blik bouwen wij de webshop die perfect bij je situatie past!

Webshop laten maken

Ben je pas een bedrijf gestart en wil je zo snel mogelijk doorgroeien? Start Sterk helpt je op weg door een professionele en gebruiksvriendelijke webshop voor je te bouwen. Ben je als MKB’er al een tijdje aan de slag en kan je huidige webshop wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan kunnen wij je verder helpen. We bouwen een gebruiksvriendelijke webshop die je zelf makkelijk kunt onderhouden.

Webshop laten maken

Webshop laten maken met WooCommerce

Onze professionals hebben een indrukwekkend portfolio en bouwen een webshop op maat, geheel volgens jouw wensen. Als je een WordPress webshop laat maken, wordt deze meteen gekoppeld aan je WordPress website. Hierdoor zijn alle voordelen van WordPress ook van toepassing op je webshop. Hierbij kun je denken aan het gebruiksgemak, de goede basis voor zoekmachine optimalisatie en online marketing en de vele plugins die mogelijk zijn.

Ook zijn er tal van mogelijkheden om iDEAL-, PayPal- en creditcard betalingen te implementeren. Wil je een WordPress webshop laten maken? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Interesse? Neem direct contact op!
Peter

"Sander heeft voor mij al twee websites ontworpen. Door zijn creativiteit is hij in staat zeer duidelijke en klantvriendelijke sites te ontwerpen. Ook het ontwerpen van flyers en ander reclamemateriaal gaat hem goed af. Ik kan een ieder aanraden van zijn creatieve kwaliteiten gebruik te maken. Daarnaast is mijn ervaring dat hij snel en accuraat reageert op vragen en/of opmerkingen."

Peter van Weezel
Jorrit Nieuwenhuis

Ik heb bij het opzetten van mijn website veel gehad aan de creativiteit en professionele kennis van Sander. Zeer toegankelijk en heb hem grotendeels voor het design de vrije hand gegeven. Dat is zeker een aanrader om te doen, ik ben uitermate tevreden met het resultaat. Ook de service die hij biedt bij het onderhouden van de website en bij simpele vragen is buitengewoon goed. Zeker mede dankzij de inzet van Sander ben ik Sterk Gestart met mijn bedrijf en is mijn presentatie naar de buitenwereld dik in orde.

Jorrit Nieuwenhuis
Ken De Keizer

Sander is een klantgedreven creatieveling. Met zijn unieke visie op vormgeving heeft hij mij al meerdere malen weten te verbazen. Sander is iemand die uw bedrijf kan veranderen dankzij een lik digitale verf. Vanuit NL-XS leveren wij samen met Startsterk.nl hosting oplossingen welke dankzij de creativiteit van Sander opvallender zijn dan de ontwerpen van uw concurrent. Start Sterk is een betaalbare aanrader voor iedere startende ondernemer!

Ken de Keizer

WooCommerce webshop

Onze professionals zorgen voor een goed werkende, responsive webshop die van alle gemakken is voorzien. Een WooCommerce webshop is dé ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken. Dankzij het software pakket kun je zelf makkelijk je klanten, bestellingen, conversie en producten beheersen. Naast fysieke producten kun je digitale producten of diensten verkopen zoals ebooks, handleidingen of toegangskaartjes.

Een professionele webshop

Wij maken kwaliteit webshops die professioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Onze webshops:

zijn eenvoudig up-to-date te houden;
zijn creatieve en unieke webshops;
zijn goed vindbaar in zoekmachines;
Mobielvriendelijk
en sluiten aan op je organisatiedoelen en doelgroep.

Cases. Bekijk onze projecten.

Bereik de juiste doelgroep

Een webshop wordt pas een succes als de juiste doelgroep wordt bereikt. Alleen dan kun je optimale conversie behalen. Onze professionals kunnen een succesvolle marketingcampagne opzetten voor jouw webshop. Door middel van content marketing, SEO teksten en linkbuilding zorgen wij voor de perfecte vindbaarheid op internet. Met behulp van geavanceerde statistiekprogramma’s kunnen wij controleren hoe goed je webshop werkt, welke bezoekers overgaan tot conversie en kunnen wij je webshop nog verder optimaliseren.

Wat kost dat nu eigenlijk?

Wil je een WordPress webshop laten bouwen die je business naar het volgende niveau brengt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou, want we kunnen al vanaf €1799,- een WooCommerce webshop voor je bouwen. Daarnaast voorzien we je ook nog van allerlei slimme marketingtips op je webshop tot een waar succes te maken!

Back To Top