Navigatie

Je hele business online runnen of je winkel voorzien van een extra verkoopkanaal?
Met een creatieve blik bouwen wij de webshop die perfect bij je situatie past!

Webshop laten maken

Ben je pas een bedrijf gestart en wil je zo snel mogelijk doorgroeien? Start Sterk helpt je op weg door een professionele en gebruiksvriendelijke webshop voor je te bouwen. Ben je als MKB’er al een tijdje aan de slag en kan je huidige webshop wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan kunnen wij je verder helpen. We bouwen een gebruiksvriendelijke webshop die je zelf makkelijk kunt onderhouden.

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Onze professionals bouwen een webshop op maat, geheel volgens jouw wensen. Als je een WordPress webshop laat maken, wordt deze meteen gekoppeld aan je WordPress website. Hierdoor zijn alle voordelen van WordPress ook van toepassing op je webshop. Hierbij kun je denken aan het gebruiksgemak, de goede basis voor zoekmachine optimalisatie en de vele plugins die mogelijk zijn.

Ook zijn er tal van mogelijkheden om iDEAL-, Paypal- en creditcardbetalingen te implementeren. Wil je een WordPress webshop laten maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Peter
"Sander heeft voor mij al twee websites ontworpen. Door zijn creativiteit is hij in staat zeer duidelijke en klantvriendelijke sites te ontwerpen. Ook het ontwerpen van flyers en ander reclamemateriaal gaat hem goed af. Ik kan een ieder aanraden van zijn creatieve kwaliteiten gebruik te maken. Daarnaast is mijn ervaring dat hij snel en accuraat reageert op vragen en/of opmerkingen."
Peter van Weezel
Cross Border Tax Advising B.V.
Jorrit Nieuwenhuis
Ik heb bij het opzetten van mijn website veel gehad aan de creativiteit en professionele kennis van Sander. Zeer toegankelijk en heb hem grotendeels voor het design de vrije hand gegeven. Dat is zeker een aanrader om te doen, ik ben uitermate tevreden met het resultaat. Ook de service die hij biedt bij het onderhouden van de website en bij simpele vragen is buitengewoon goed. Zeker mede dankzij de inzet van Sander ben ik Sterk Gestart met mijn bedrijf en is mijn presentatie naar de buitenwereld dik in orde.
Jorrit NieuwenhuisSCML Interim
Ken De Keizer
Sander is een klantgedreven creatieveling. Met zijn unieke visie op vormgeving heeft hij mij al meerdere malen weten te verbazen. Sander is iemand die uw bedrijf kan veranderen dankzij een lik digitale verf. Vanuit NL-XS leveren wij samen met Startsterk.nl hosting oplossingen welke dankzij de creativiteit van Sander opvallender zijn dan de ontwerpen van uw concurrent. Start Sterk is een betaalbare aanrader voor iedere startende ondernemer!
Ken de KeizerNL-XS.com

WooCommerce Website

Onze professionals zorgen voor een goed werkende webshop die van alle gemakken is voorzien. Een Woocommerce webshop is de ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken. Dit is een flexibel software pakket dat zich razendsnel ontwikkelt en zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Dankzij het software pakket kun je zelf makkelijk je klanten, bestellingen en producten beheren. Naast fysieke producten kun je digitale producten of diensten verkopen zoals ebooks, handleidingen of toegangskaartjes.

Een professionele webshop

Wij maken kwaliteit webshops die professioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Onze webshops:

zijn eenvoudig up-to-date te houden;
zijn creatieve en unieke webshops;
zijn goed vindbaar in zoekmachines;
Mobielvriendelijk
en sluiten aan op je organisatiedoelen en doelgroep.

Cases. Bekijk onze projecten.

Bereik de juiste doelgroep

Een webshop wordt pas een succes als de juiste doelgroep wordt bereikt. Onze professionals kunnen een succesvolle marketingcampagne opzetten voor jouw webshop. Door middel van content marketing, SEO teksten en linkbuilding zorgen wij voor een perfecte online vindbaarheid. Me behulp van geavanceerde statistiekprogramma’s kunnen wij controleren hoe goed je webshop werkt, welke bezoekers overgaan tot een aankoop en kunnen wij je webshop nog verder optimaliseren.

Wat kost dat nou eigenlijk?

Wil je een WordPress webshop laten bouwen die je business naar het volgende niveau brengt? Dan zijn wij de juiste partij voor jou want we kunnen al vanaf € 1499,- euro een Woocommerce webshop voor je bouwen. Daarnaast voorzien we je ook nog van allerlei slimme marketingtips om je webshop tot een waar succes te maken!

WordPress webshop laten maken met Woocommerce?

Een Woocommerce webshop is de ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken. Door de perfecte integratie met WordPress, het bekendste website bouwprogramma ter wereld, is Woocommerce veruit de populairste webwinkel software ter wereld. Vanwege het gebruikersgemak, de uitbreidingsmogelijkheden (plugins) en de modulaire opbouw wordt Woocommerce door miljoenen webshops over de hele wereld gebruikt.

‘’Enthousiast geworden? Lees dan verder over de geheimen van een Woocommerce webshop”

Woocommerce webshop prijs

Wilt u een WordPress webshop laten bouwen? Dan zijn wij de juiste partij voor u! Woocommerce.eu kan al vanaf € 1299,- euro een Woocommerce webshop voor u bouwen. Woocommerce.eu maakt al jarenlang professionele webshops voor bedrijven en heeft ruime ervaring met alle uitdagingen die komen kijken bij het opzetten of updaten van een webwinkel.

‘’Een professionele WordPress Woocommerce webshop laten maken? Bij Woocommerce.eu bent u aan het juiste adres!’’

Meer weten over de mogelijkheden of één van onderstaande pakketten aanvragen? Vul het contactformulier rechts in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om alle mogelijkheden even door te nemen.

‘’Hoe zit het met de vindbaarheid van mijn webshop in Google?’’

Vindbaarheid en SEO bij een webshop laten maken

Misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor een WordPress Woocommerce webshop, is de uitstekende vindbaarheid van de webwinkels die worden gebouwd met Woocommerce. Door de zeer heldere structuur en naadloze integratie met WordPress is Google zeer gecharmeerd van de Woocommerce webshops. Ten opzichte van Magento, SEOshop en andere minder bekende webshop platforms is Woocommerce duidelijk de beste vriend van de zoekmachines. Als je een webwinkel laten maken wilt, is een Woocommerce webshop dé oplossing.

‘’Woocommerce als WordPress webshop is duidelijk de beste vriend van de zoekmachines’’

Woocommerce een WordPress webshop op de groei?

Webshop laten bouwen. Een WordPress webshop is het beste te vergelijken met LEGO, het bekende speelgoed uit Denemarken. De vele Woocommerce plugins fungeren als een soort legoblokjes waardoor een Woocommerce webshop compleet op de levenscyclus van uw onderneming kan worden afgestemd. Door de modulaire opbouw zijn onze Woocommerce webshops geschikt voor zowel kleine ondernemers als zeer grote bedrijven met tienduizenden producten.Webwinkel laten maken? Woocommerce is dé oplossing.

Webshop laten bouwen met de Woocommerce plugins

‘’Het enthousiasme over Woocommerce is voor een groot deel toe te schrijven aan de geweldige plugins’’

De goede vindbaarheid van de Woocommerce webshops, de gebruiksvriendelijke overzichten en stijlvolle designs zijn geweldig maar de plugins zijn de doorslaggevende reden voor het succes van Woocommerce. Voor elke wens of eis is een plugin beschikbaar waardoor er tegen lage kosten een professionele webshop op maat gebouwd kan worden. Hier volgen vijf van onze favoriete plugins:

  • Woocommerce Mollie: betalingsgemak met IDEAL, Creditcards, etc.
  • WooCommerce PDF Invoice: maakt automatisch een factuur aan bij een bestelling
  • WooCommerce Smart Sale Badge: voegt gemakkelijk kortingen toe aan producten
  • WooCommerce Product FAQs: creëert een FAQ op basis van daadwerkelijke klantvragen
  • WooCommerce Currency Switcher: laat bezoekers kiezen met welke munteenheid ze betalen

Naast deze plugins zijn er nog duizenden andere plugins die er voor zorgen dat uw webshop geheel afgestemd kan worden naar uw wensen en eisen.

WordPress website laten maken? Bekijk onze website.

WordPress en Woo: webshop laten bouwen

De integratie van Woocommerce met een WordPress webshop wowerd eerder al beschreven als een belangrijk pluspunt voor de webwinkel software van Woothemes. Door de koppeling met WordPress is Woocommerce verzekerd van miljoenen gebruikers en developers die dagelijks actief gebruik maken van het platform. WordPress is met meer dan 75 miljoen actieve installaties (ja dat is een 75 met zes nullen!) het populairste CMS systeem ter wereld en de online community van WordPress biedt door de omvang de best mogelijke support.