skip to Main Content

Van startende tot ervaren ondernemers.
Met onze frisse en creatieve kijk bouwen wij jouw perfecte website!

Webdesign Den Bosch

Webdesign Den Bosch gezocht? Dan kun je stoppen met zoeken, want Start Sterk is de betrouwbare webdesignpartner uit de omgeving van Den Bosch waarnaar u op zoek bent. Wij bouwen websites die vindbaar zijn en gericht is op uw doelgroep.

Start Sterk uit de omgeving van Den Bosch ontwerpt en bouwt uw website samen met u. Door uw eisen en wensen met onze kennis en ervaring te combineren, leidt dit tot een mooie en duidelijke website die uw bezoekers uitnodigt tot acties uit te voeren die u samen met ons bepaald heeft.

Webdesign Eindhoven

Waarom een website van Start Sterk?

Onze websites worden gebouwd op basis van een sterk CMS-systeem WordPress en het is de basis van elke succesvolle website. Het laten van uw website door Start Sterk brengt dan ook veel voordelen met zich mee;

  • Flexibel en schaalbaar
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Goed uitbreidbaar met maatwerk
  • Open Source en hierdoor altijd innovatief
  • Beheer meerdere websites via 1 beheeromgeving
  • Goede ondersteuning voor meerdere talen
Peter

"Sander heeft voor mij al twee websites ontworpen. Door zijn creativiteit is hij in staat zeer duidelijke en klantvriendelijke sites te ontwerpen. Ook het ontwerpen van flyers en ander reclamemateriaal gaat hem goed af. Ik kan een ieder aanraden van zijn creatieve kwaliteiten gebruik te maken. Daarnaast is mijn ervaring dat hij snel en accuraat reageert op vragen en/of opmerkingen."

Peter van Weezel
Jorrit Nieuwenhuis

Ik heb bij het opzetten van mijn website veel gehad aan de creativiteit en professionele kennis van Sander. Zeer toegankelijk en heb hem grotendeels voor het design de vrije hand gegeven. Dat is zeker een aanrader om te doen, ik ben uitermate tevreden met het resultaat. Ook de service die hij biedt bij het onderhouden van de website en bij simpele vragen is buitengewoon goed. Zeker mede dankzij de inzet van Sander ben ik Sterk Gestart met mijn bedrijf en is mijn presentatie naar de buitenwereld dik in orde.

Jorrit Nieuwenhuis
Ken De Keizer

Sander is een klantgedreven creatieveling. Met zijn unieke visie op vormgeving heeft hij mij al meerdere malen weten te verbazen. Sander is iemand die uw bedrijf kan veranderen dankzij een lik digitale verf. Vanuit NL-XS leveren wij samen met Startsterk.nl hosting oplossingen welke dankzij de creativiteit van Sander opvallender zijn dan de ontwerpen van uw concurrent. Start Sterk is een betaalbare aanrader voor iedere startende ondernemer!

Ken de Keizer

Start Sterk: meer dan alleen grafisch ontwerp

Nadat wij het webdesign en grafisch ontwerp voor je website gedaan hebben, de website hebben gebouwd en online hebben gezegd, zorgen wij er altijd voor dat je makkelijk en zelfstandig je website kunt onderhouden. Heb je geen tijd om je website zelf bij te houden en heb je een WordPress website? Laat het WordPress onderhoud dan aan ons over. Al vanaf €27,50 per maand ontzien we je van al het technische onderhoud.

Niet alleen een goede vindbaarheid, maar ook het overbrengen van het juiste gevoel op uw bezoekers is van essentieel belang voor uw nieuwe website. Alle websites die wij bouwen voor onze klanten zijn eenvoudig te beheren, schaalbaar en uitbreidbaar met alle gewenste functionaliteiten.

Waarom kiezen voor WordPress webdesign?

Makkelijk in onderhoud
Beheer is gebruiksvriendelijk
Goede basis voor zoekmachine optimalisatie
Mobielvriendelijk
Gemakkelijke integratie met je social media kanalen

Cases. Bekijk onze projecten.

Website laten bouwen in Den Bosch?

Zou u graag uw webdesign Den Bosch laten bouwen door de beste specialisten van Start Sterk? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u op korte termijn kunnen betekenen.

Back To Top