skip to Main Content

Van startende tot ervaren ondernemers.
Met onze frisse en creatieve kijk bouwen wij jouw perfecte website!

Start Sterk is er voor ambitieuze ondernemers die een fanatieke samenwerking willen aangaan, om zo te bouwen aan een sterke merkidentiteit en een krachtige online marketing positie voor hun bedrijf. Het bedrijf is in 2010 opgericht door Sander Vissers en heeft sindsdien meer dan 140 ondernemers succesvol geholpen bij het opzetten van hun eerste of nieuwe website.

Webdesign Eindhoven

Hebben we je interesse gewekt?

Start Sterk is een digitaal bureau. Binnen ons bedrijf geloven wij niet in standaard oplossingen. Wij geven iedere klant de aandacht die hij of zij verdient. Wil je samen eens sparren over de mogelijkheden die we voor jouw bedrijf in petto hebben? Maak dan snel een afspraak, dan drinken we snel een kop koffie om je ideale project uit te stippelen.

Peter

"Sander heeft voor mij al twee websites ontworpen. Door zijn creativiteit is hij in staat zeer duidelijke en klantvriendelijke sites te ontwerpen. Ook het ontwerpen van flyers en ander reclamemateriaal gaat hem goed af. Ik kan een ieder aanraden van zijn creatieve kwaliteiten gebruik te maken. Daarnaast is mijn ervaring dat hij snel en accuraat reageert op vragen en/of opmerkingen."

Peter van Weezel
Jorrit Nieuwenhuis

Ik heb bij het opzetten van mijn website veel gehad aan de creativiteit en professionele kennis van Sander. Zeer toegankelijk en heb hem grotendeels voor het design de vrije hand gegeven. Dat is zeker een aanrader om te doen, ik ben uitermate tevreden met het resultaat. Ook de service die hij biedt bij het onderhouden van de website en bij simpele vragen is buitengewoon goed. Zeker mede dankzij de inzet van Sander ben ik Sterk Gestart met mijn bedrijf en is mijn presentatie naar de buitenwereld dik in orde.

Jorrit Nieuwenhuis
Ken De Keizer

Sander is een klantgedreven creatieveling. Met zijn unieke visie op vormgeving heeft hij mij al meerdere malen weten te verbazen. Sander is iemand die uw bedrijf kan veranderen dankzij een lik digitale verf. Vanuit NL-XS leveren wij samen met Startsterk.nl hosting oplossingen welke dankzij de creativiteit van Sander opvallender zijn dan de ontwerpen van uw concurrent. Start Sterk is een betaalbare aanrader voor iedere startende ondernemer!

Ken de Keizer

Cases. Bekijk onze projecten.

Back To Top